تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

ارتش درباره اغتشاشات اخیر بیانیه صادر کرد

ارتش با انتشار بیانیه ای از آمادگی کامل خود جهت حراست از ایران اسلامی در برابر هر گونه تهدید احتمالی خبر داده و اظهار داشت: دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی از چهار دهه پیش تا کنون در جهت فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند و همواره با نقشه‌های متعدد درصدد تحقق این خیال خام بوده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بحران اخیر ناشی از افزایش قیمت بنزین در خلال روزهای اخیر موجب شده تا آحاد ملت و مسئولین ایران اسلامی با انتشار بیانیه های متعدد و حضور میدانی از آمادگی خود جهت حفاظت از کیان اسلامی خبر دهند.

 

پس از حضور پرشکوه امروز مردم تبریز و بیانیه سپاه پاسداران در محکومیت اغتشاشت اخیر؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز به میدان آمده و آمادگی خود برای پاسداری از انقلاب اسلامی سخن به میان آورده است.

 

در بیانیه ارتش آمده است:

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

 

همزمان با تمرکز بر استمرار امنیت و آرامش در میهن عزیزمان و ضرورت روشنگری مردم از دسیسه‌ها و توطئه‌های از پیش طراحی شده دشمنان نظام، ضرورت دارد هوشیاری و ارتقاء آمادگی‌ها برای مقابله با هرگونه توطئه‌ای که امنیت مرز‌های ایران اسلامی را تهدید کند مورد توجه قرار گیرد.

 

دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی از چهار دهه پیش تا کنون در جهت فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند و همواره با نقشه‌های متعدد درصدد تحقق این خیال خام بوده‌اند.

 

در مقطعی که جبهه مقاومت با غلبه بر تروریسم دست‌ساخته و مورد حمایت آمریکا فصل جدیدی از پیروزی ملت‌های مسلمان منطقه را رقم زده و جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه در مقابل فشار حداکثری دشمن مقاومت کرده و دشمن را در موضع ضعف و استیصال قرار داده است، کینه ورزان و دشمنان زخم خورده اسلام و انقلاب به فتنه جدیدی علیه انقلاب روی آورده‌اند و با بهره گیری از تمامی عده و عٌده و افراد مزدور و یا فریب خورده و رسانه‌های شیطانی به مقابله با انقلاب اسلامی ایران برخاسته‌اند.

 

ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تدابیر روشنگرانه فرماندهی معظم کل قوا در پیش بینی فتنه‌های دشمنان و راهبرد‌ها و راه‌کار‌های مقابله با آن، یکی از مهمترین ضروریات امروز را مراقبت از توطئه‌هایی می‌داند که امنیت مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

همچنین ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تحسین مقاومت و بصیرت بی نظیر ملت شریف ایران اسلامی در مقابل فشار‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه استکبار تاکید می‌کند، فرزندان ملت در ارتش ضمن محکومیت حرکات مذبوحانه دشمنان در حوادث اخیر و ابراز خشنودی از اهتمام مردم و رهنمود‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) و تلاش دستگاه‌های حاکمیتی و نهاد‌های انتظامی و امنیتی در فرونشاندن این توطئه، آمادگی و هوشیاری کامل دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران را با حفظ و ارتقای آمادگی‌های دفاعی، اصلی اجتناب ناپذیر برای همگان دانسته و یادآور می‌شود در این راه و برای صیانت از مردم شریف و حفظ دستاورد‌های نظام در مقابل هرگونه تعدی و تجاوز دشمنان با تمام قدرت ایستاده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار